Witam!
Mam adder 5.40 i skonfigurowałem sobie zwykłego użytkownika i w nim ustawiłem WordPress (nazwę, hasło, dane do konta itd itp), no i naciskam rejestracja i wszystko ładnie idzie i niby przetwarza te ok. 300 WordPress (precli), ale już minęło jakieś 5dni i nic nie przyszło mi na pocztę.
Co może być powodem. Jest to świeża instalacja, więc nic nie zmieniałem w niej.
Czas CURL : 0.86687207221985 sek
Czas SOCK : 0.8219428062439 sek
Czas FILE : 1.7306921482086 sek
No inne działają dodawania. A ten w ogóle nie rejestruje się jakby na wordpress, gdyż ręcznie jak wszedłem i się zarejestrowałem to dostałem mail-a.
Czy baza precli jest prawidłowa w wersji 5.40 ?
baza precli jest prawidłowa cały czas, ale nie rozumiem tego że nie przychodzą maile.
Proszę o zaktualizowanie do A5.40 i sprawdzenie jeszcze raz rejestracji.
Juz taka wersje zakupilem, wiec nic nie aktualizowalem - maili nie ma.
W takim razie pytanie z mojej strony: co nalezy wpisac w zakladce wordpress (minimum), zeby rozpoczal rejestracje (czy wystarczy jedynie login i mail?).
WordPress - podałem dane do konta login hasło itd ale czy podczas powiązań powinien być już e mial wpisany skąd to bierze treść do WordPress skąd to bierze treśc tego e maila??
Klikam Odbierz jest proces w którym w wynikach widać adresy.
Ale gdzie ta treść którą powinien odebrać.
Mało tego kopiuje przykładowo adres pierwszego http://pub.greenal.net wchodzę klikam login a tu Błąd: Nieprawidłowe hasło.
Więć jak to rejestruje skoro nie mogę wejśc ręcznie, jak to działa w jaki sposób odebrało z tego adresu e mail.
Czy to nie oby wogóle nie działa.
Jełsi chodzi o dodawanie pokazuje że wykonało już wszystkie zaplanowane zadania przykladowo 20 dodań a jak wejdę w listę to jest tylko przykładowo do dwóch z dzisiejszą datą gdzie dalsze 18 wpisów, malo tego adder jeszcze nie dodał mi żadnego ciągle jak nie odczytany token to brak strony jeśli jest na zielono że wpisano to jest zaraz obok zielone 0 ro czy to oznacza że zero dokonano wpisów.
Komunikacja działa nie łącze się proxy
Kategorie główne pobieram z katalogów w bazie poprostu je kopiuje dodaje do addera w panelu konfiguroatora więc rozumię że nie we wszystkich katalogach są te same kategorie jednak na kilka set wpisów powinien choć jeden wypalić nie???????
Jeszcze jedno czemu jak wchodze w panelu w lista nie pokazuje mi wszystkich zaplanowanych na dany dzień wpisów. Kiedyś zauważyłem że tworzyły się podstrony teraz tego nie mam.
Kurcze ten Adder to nie zła zagadka.
_________________ Koty perskie i egzotyczne hodowla kotów rasowych SEHANA*PL
ok... a jak zweryfikowac to, gdzie adder dodal wpisy? u mnie adder powiazal 247 kont WP i dla mnie brak jakiegokolwiek raportu jakos dziwi. Zabladzilem? nie zauwazylem jakiejs opcji po drodze?
u mnie adder powiazal 247 kont WP i dla mnie brak jakiegokolwiek raportu jakos dziwi.
Przecież przy każdym loginie masz listę powiązanych WP i przycisk do logowania do tych WP.
_________________ Zarabiaj na promowaniu seminariów. Mój wynik to 1000 zł w 4 dni | Załóż sklep, w którym Ty ustalasz ceny, promocje. Wysokie prowizje!
hej
adder łączy się już godzinę z pocztą o2.
jak długo trzeba czekać?
dla mnie to podejrzane, tym bardziej że wczoraj pokazywał błąd połączenia.
dziś bez żadnych zmian już tego nie pokazuje.
za to gra mi na nerwach już godzinę.
pomożecie ?
To nie wina Addera tylko poczty na o2.pl lub błędnej konfiguracji np. podałeś zły adres serwera, zrobiłeś błąd w loginie lub haśle.
_________________ Zarabiaj na promowaniu seminariów. Mój wynik to 1000 zł w 4 dni | Załóż sklep, w którym Ty ustalasz ceny, promocje. Wysokie prowizje!
Na wstępie podzielę się moją opinią po około miesięcznym używaniu wersji 6.
- fatalna instrukcja /a właściwie brak
- nieścisłości w wewnętrznych opisach programów - niechlujność twórców
- skrypt często wywala bazę, podobnie jak przerwanie jakiejkolwiek powazniejszej operacji
Jak narazie na plus tylko dobre dodawanie do katalogów...
A teraz do rzeczy,
jakoś nie mogę znaleźć "powiąż automatycznie" tak jak sugeruje autor: cyctat:3. Po rozpoczęciu rejestracji nie wolno odbierać maili z konta pocztowego podanego przy dodawaniu użytkownia WordPress.
Należy odczekać od kilku do kilkunastu godzin na przyjście maili z hasłem do precli WordPress.
Po odczekaniu należy kliknąć "Powiąż automatycznie".
Jak próbuje przez "dodaj" wyskakuje błąd: "Błędny adres e-mail."
Przez ten problem nie moge uruchomić dodawania do precli.
Jak można sprzedawać za nienajmniejsze pieniądze na rynku skrypt, do którego nie dostarcza się pełnej instrukcji, do tego błędy w wewnętrznych opisach funkcji programu.
Tak jak pisałem wyżej skrypt zawiesza się często. I to wszystko na tle warunków licencji, które są wzięte z kosmosu!!! nigdy takiej umowy licencyjnej nie czytałem. Autorzy chcą zerowym kosztem zrobić kasę, do tego to forum, które jest dla nich wygodniejsze niż zrobienie pełnej instrukcji.
WTF!!!!????
Nie ma opcji zebym kupil nastepna wersje, pojde do konkurencji.
Uadlo mi sie metoda prob i bledow odszukac ta opcje... teraz wyskakuje taki komunikat:
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /.../.../.../adder/class_pop_on_socket.php on line 942
wiecznie jakies problemy z tym skryptem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum